Kylma och SDF bjuder in till ”Frukostträff” om EDI och F-gasförordningen

Under februari kommer Kylma och SDF ha en gemensam frukostträff enligt nedan. Vi kommer att berätta om EDI dvs elektronisk följesedel från Kylma direkt till SDF ServiceOnline och om periodiska läckagekontroller samt vad gäller för årsrapporter 2015. Kom gärna förbi och ställ era frågor och lyssna på en kort information! eller ät en god frukost!

Till miniföreläsningen, enligt nedan, angående periodiska läckagekontroller samt årsrapporter för 2015, måste en anmälan mailas till mikael@sdfab.se med information om namn, företag samt vilket datum/ort ni vill komma.

Program

Frukostmingel 0730-0830
Kom till butiken och ställ era frågor om SDFs programvaror, EDI eller bara ta en titt på nyheter i programmen.

 

Miniföreläsning, information 0830-0915 (Anmälan krävs)

Information om periodiska läckagekontroller och årsrapporter för 2015. SDF informerar om vad som gäller enligt F-förordningen samt de svenska särkraven. Denna information passar både till servicetekniker samt den personal som genererar årsrapporterna.

  • Periodiska läckagekontroller, vilka aggregat skall läcksökas och med vilken intervall
  • Vilka förordningar gäller
  • Hur samanställer man årsrapporten för 2015
  • Frågestund

Tid och plats

Alla frukostträffar hålls i Kylmas lokaler på respektive ort med datum enligt nedan. Vid eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till Ullrick Tell på Kylma i Göteborg eller till Mikael ”Mecken” Jonsson på Svensk Dataförvaltning.

Onsdagen den 3/2 Malmö
Torsdagen den 4/2 Göteborg
Fredag den 5/2 Jönköping
Tisdagen den 9/2 Stockholm – Årsta
Onsdagen den 10/2 Sundsvall
Torsdagen den 11/2 Västerås

 

Varmt Välkomna!