Supportannons

Läs då annonsen och skicka in en ansökan, svårare än så är det inte!

Var med och påverka hos oss

Vi på SDF har utvecklat programvara för service- och installationsbranschen sedan slutet av 80-talet, så vid det här laget har vi varit med ett tag! Under den tid vi varit verksamma på marknaden har vi hunnit bygga upp ett stabilt och välkänt varumärke som vi idag är mycket stolta över. Just nu är vi 13 medarbetare.

Tack vare driv och entreprenörsanda har vi tagit företaget till den starka position vi har. Nu söker vi ytterligare en person som vill ansluta till vårt supportteam och hjälpa oss vidare på vår resa.

I den här tjänsten kommer du först och främst att ge användarsupport till våra kunder över telefon, mejl och helpdesksystem. Du kommer att samla in och skriva buggrapporter samt få möjlighet att vara med och påverka produktens fortsatta utveckling. Eftersom du är en av dem på företaget som har mest kontakt med kunderna och får höra hur de upplever vår produkt så är din input oumbärlig för våra utvecklare, och du kommer ges goda möjligheter att göra din röst hörd!

På SDF arbetar vi i ett sammansvetsat team där alla hjälps åt och strävar mot samma håll. Vi är en platt organisation med högt i tak som tycker om att ha kul tillsammans – både på och utanför jobbet! Om du kommer på en bra idé så är det bara att slänga fram den, oavsett vilken roll du har inom bolaget. Vi erbjuder även dig som anställd goda utvecklingsmöjligheter, så att du kan känna att du växer både inom företaget och på ett personligt plan.

Gillar du teknik och sociala interaktioner?

Du som söker den här tjänsten tror vi är en social person som tycker om kundkontakt. Gillar du datorer och har lite ordning och reda kommer du passa perfekt.

Eftersom vi hjälper våra kunder genom hela processen är det viktigt att du har ett problemlösarsinne och gillar att ta dig an kluriga uppgifter. Du kommer få följa kunden genom hela problemlösningsprocessen, så även om vi är ett starkt team på SDF så är det viktigt att du själv kan hitta den lösning som blir bäst för kunden!

Låter detta som något som passar in på dig? Gillar du datorer, har ordning och reda samt är social? I så fall vill vi att du ska söka tjänsten. Tveka inte – skicka in din ansökan idag!

Vill du veta mer om oss finns vi på sdfab.se!

Annonsen ligger uppe i sin helhet på Linkedin
Det går också bra att maila direkt till david@sdfab.se skriv gärna ”Ansökan” i ämnes raden.