Kvalitet i varje projekt

Sköt hela ditt kvalitetsarbete på ett och samma ställe, tack vare levande kvalitetsdokument och företagsmanualer vid till exempel nyanställningar. Självklart kan du också lägga in dina egna dokument och rutiner.

Boka kostnadsfri demo

Kvalitetssystem

Kvalitetssystemet SDF MAKCI är ett verktyg som hjälper ditt företag att på ett så effektivt och tidsbesparande sätt som möjligt skapa kvalitetsmanualer, företagsmanualer och många andra dokument. Vill du slippa behöva lägga så mycket tid på administrativa uppgifter och manuellt arbete?

Med kvalitetssystem MAKCI från oss på SDF får du ett system som grundar sig i mångsidighet och flexibilitet. Det är uppbyggt för både internt och externt kvalitetsarbete och för att du ska kunna vara säker på att du gör ett så bra arbete som möjligt. Det hjälper dig att säkra upp alla dina olika kundprojekt, på ett simpelt och smidigt sätt.
Vi har alla de viktigaste egenskaperna inuti vårt kvalitetssystem, som vi vet att ett företag i er bransch behöver.

Vårt kvalitetssystem för att du ska kunna certifierat dig enligt ISO 9001 vilket betyder att du kan dokumentera de 58 krav som baseras på åtta tydliga principer. Hela vårt kvalitetssystem bygger på att hjälpa ert företag på bästa tänkbara sätt. Kvalitetssystemet gör att du kan effektivisera arbetet, fylla ert specifika behov och för att ge en ökad lönsamhet för företaget.

Så, vad är det då för tekniska kvaliteter vårt kvalitetssystem innehåller?

Jo, du får ett program som uppdateras per automatik. Alla underlag för dina kvalitetsdokument utgår från anställningsregister, utrustningslistor och utbildningsplaner. Du kan samla alla dokument på ett ställe och de uppdateras löpande, när så behövs.

Du får möjlighet att lägga in helt egna verksamhetsanpassade kvalitetsdokument från grunden. Du effektiviserar ditt arbete ännu mer, då du får samlat alla dokument på ett och samma ställe.
Tiden du sparar kan du lägga på annat som behöver din uppmärksamhet.

I kvalitetsystemsprogrammet MAKCI får du hjälp med att skapa certifieringar enligt ISO 9001 och ISO 14001, tack vare färdiga inbyggda mallar helt till ditt förfogande.

I programmet hittar du olika former av hjälptexter. Bland annat hittar du mallar för ackreditering SWEDAC, samt olika blanketter med samlade uppgifter från andra typer av system. Det finns dessutom flera utbildningsplaner och kompletta utrustningslistor som du kan tänkas få användning för.

Kvalitetssystemet innehåller många delar och täcker förutom allt ovan, även rapporter för internkontroll och avvikelser. För att få en grundlig internkontroll följs avvikelserna upp mot de olika uppsatta målen.

Boka en kostnadsfri demo

Någonting som vi på SDF vet, är att tidsbesparande funktioner hjälper till ute på fältet, men även på plats på kontoret. Med vårt kvalitetssystem kan du sköta allting på ett och samma ställe. Du skapar levande dokument och manualer som kan vara bra vid ex. nyanställningar. Fördelen med att kunna lägga in egna dokument och rutiner skapar en helhetslösning för dig och ditt företag. Vår filosofi är tydlig, vi vill ge dig det perfekta stödet i alla delar av ditt arbete. Vi har problemlösande funktioner och kvalitetssystem som gör att du kan leverera precis den kvalitén du önskar, på varje unikt projekt. Vi hjälper dig att lösa rätt sorts problem, så att du kan gå till jobbet med lättare steg!

Svensk dataförvaltning AB bildades redan 1989. Flera av våra kundrelationer sträcker sig så långt som 30 år tillbaka i tiden. Kontinuiteten är oerhört viktig för oss. Långsiktighet och vårdandet av relationen till våra kunder innebär att vi kan förstå våra kunder på djupet och alltid anpassa oss efter era specifika behov och önskemål.
För att läsa mer om oss på SDF och läsa mer kring vår filosofi, kika mer under fliken Filosofi.
Vi har frågat våra kunder vad de tycker om oss, vill du veta vad de säger?
Klicka in under fliken Kundröster för att läsa mer om det.