Gör arbetsdagen enklare. Sedan 1989

I snart 30 år har vi på SDF hjälpt företag med orderhantering och dokumentation. Verktyg som hjälper dig att göra jobbet enklare – och är en bra affär för hela företaget.

Tillsammans med tekniker, för tekniker

I snart 30 år har SDF hjälpt service- och installationsföretag genom att bidra med de rätta digitala verktygen inom orderhantering och dokumentation.

Vår mjukvara är utvecklad i nära samarbete med branschen – med tekniker, för tekniker. Och särskilt för dig som är verksam inom kyla, ventilation, el, borr och service.

Alla verktyg är del av samma system, vilket innebär att du som kund slipper ha olika program för olika uppgifter. Till exempel när det gäller offerter, checklistor, dokumentation, tidrapportering och fakturering.

Gemensamt för våra verktyg är att de är lätta att använda, sparar tid på fältet och ger en bättre ekonomi i alla dina projekt.

Ett Göteborgsbaserat bolag

I vår relation till dig strävar vi efter att göra varje arbetsdag enklare. Men som bolag tar vi ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör.

Svensk Dataförvaltning AB bildades 1989. Och flera av våra kundrelationer sträcker sig 20 år tillbaka i tiden.

Den här kontinuiteten är viktig för oss. Långsiktigheten innebär att vi kan förstå våra kunder på djupet, och anpassa oss till deras behov.

Bolagsnamn:Svensk Dataförvaltning AB
Etablerat:1987
Huvudkontor:Göteborg
Medarbetare:10 personer
Organisationsnummer:556303-2498

Vi som jobbar här

Sören Alexandersson
VD

Mikael Mecken Jonsson
Kyla/Försäljning

Elisabeth Areschoug
Kyla/administration

Jakob Olander
Projekt

David Marklund
Support

Johan Bergström
Utveckling

Petter Bergström
Utveckling

Emilia Areschoug
Administration/support