Det senaste som händer

Här publicerar vi information om sådant som händer både innanför och utanför företaget. Nya medarbetare, nya kunder, nya verktyg och mycket annat intressant.

Äntligen blir Norsk Kyltekniskt Möte av

På torsdag och fredag v.38 kommer Ulrik befinna sig i Norge på ”Norsk Kyltekniskt Möte”. Mässa hålls denna gång i Gardermoen utanför Oslo.
Det ska bli kul att komma ut och träffa både nya och gamla kunder igen.

Mer information och länkar kan du finna på vår norska hemsida https://sdfab.no .


Gamla gränssnittet går i graven

Ser ditt program ut som till vänster i bilden nedan? Då ber vi dig att omgående byta gränssnitt. Vi vet att det fortfarande är några (men inte vilka) som hänger kvar vid det gamla trygga och inte har bytt, men nu är det dags – ungefär 4 år senare! Vi kommer inte fortsätta med uppdateringar i det äldre gränssnittet vilket medför att ditt verksamhetsstöd blir föråldrat, segt och buggigt. Det gamla går i graven helt enkelt, därför är det nu dags både för dig och oss att snäppa upp och gå in i en ny fas! Bara för att du använder rätt gränssnitt betyder inte det att alla på kontoret gör det. För att säkerställa att alla går över skall en inställning göras under Inställningar/Företag/Företag. För utförligare information klicka på länken till vårt hjälpcenter och läs om hur du byter gränssnitt. gamla-granssnitt-o-nya


COVID-19 och läcksökning, vad rekommenderas?

Läs Per Jonassons rekommendationer:

”Vi har tidigare kunnat meddela att serviceföretag i flera fall haft problem att kunna genomföra periodiska läckagekontroller. Baserat på information från många av er medlemmar i SKVP kan vi bara konstatera att detta är ett mycket snabbt ökande bekymmer.

Kontakter i frågan har tagits med Naturvårdsverket som meddelat att de har för avsikt att utkomma med riktlinjer hur man kan och bör agera. Både för installatörer/serviceföretag, operatörer/anläggningsägare och tillsynsmyndigheter (kommunens Miljö & Hälsoskyddskontor).

Läs mer


Fördjupningsutbildning i SDF 17 mars

Fördjupningsutbildning i SDF

Vill du fördjupa dig i programmet eller har en kollega som behöver det? Den 17 mars kommer vi på Svensk Dataförvaltning åter igen hålla en utbildningsdag. Denna gång vänder vi oss i första hand till administrativ personal med vana att arbeta i SDF arbetsorderprogram.

Läs mer


Onboarding

Onboarding

Det här händer när du bestämt dig för SDF.
För oss på SDF är det viktigt med en god relation och ett långsiktigt samarbete. Att du och dina arbetskamrater är delaktiga i vad som sker under processen är viktigt för oss. Det här händer när du valt SDF:

Läs mer