Skrivare

Arbetar du med copy/print förenklar vi din hantering med att samla in mätvärden och fakturera avtal. Du får en bra överblick över de maskiner du har sålt, levererat eller installerat samt de som är dags att byta ut.

Skrivare

Arbetar du i skrivarbranschen förenklar vi din hantering med att samla in mätvärden och fakturera avtal. Du får en bra överblick över de maskiner du har installerat och de som är dags att byta ut.

Räkneverk och avtalsfakturering

Du hämtar enkelt räkneverken från maskinerna, antingen via en extern lösning så som 3manager eller genom mall direkt från epostmeddelande. Då får du rätt räkneverk för att skapa avtalsfakturor.

Det finns många parametrar för ett avtal. Det kan vara när räkneverken ska faktureras, hur många utskrifter som ingår eller en samlad volym i ett gruppavtal. Allt det och mer hanterar du med SDF.

Import från befintlig lösning

Om du använder ett annat program för att hantera maskiner och avtal hjälper vi dig att läsa in ditt kundregister med maskiner och tidigare mätvärden. Så du slipper skriva in det manuellt.

Finns informationen i en Excel-fil så hjälper vi såklart till med att läsa in den också.

Enkel start

Du kan välja mellan att installera program och databas på din egen server, eller så låter du oss ta hand om det i vår molnlösning. Oavsett vilket så hjälper vi dig med installation och att flytta över informationen från ditt befintliga program.

Avtalsfakturering med räkneverk

Register över alla maskiner och avtal

Import från tidigare program

Boka en kostnadsfri demo