Rapportera timmarna i mobilen

Ta med dig tidrapporteringen ut på varje jobb. Allt som krävs för att rapportera timmarna är en mobil på fickan. I gengäld får du bättre löneunderlag och ökad kostnadskontroll.

Boka kostnadsfri demo

Tidrapportering

Vi på SDF tillhandahåller ett verktyg för tidrapportering, där du som företagare skapar en direkt förbindelse mellan fältet och kontoret. Med tidsrapportering via vårt orderhanterings program blir varje jobbdag lite lättare. Ta med dig tidrapportering ut på fältet, allt dina hantverkare behöver göra är att ta med sig en mobil och rapportera sina timmar. I gengäld får du bättre löneunderlag, kan fakturera smidigt och få en ökad kostnadskontroll.

Genom att ladda ner tidrapporteringsverktyget i din mobil eller till surfplatta, kan du enkelt spara tid och få den bästa upplevelsen av ett effektiviserat arbete. Med hjälp av SDF Online kan du även koppla ihop bilder, dokument och ritningar tillsammans med din arbetsorder.

Att på ett enkelt sätt kunna använda sig utav tidrapportering, vet vi är av stor vikt. Vi på SDF arbetar själva med att förenkla vårt eget arbetssätt och effektivisera tiden, det är därför viktigt för oss att kunden får uppleva möjligheten, med att alla medarbetare i projektet enkelt kan använda sig av tidrapporteringen, oberoende om vart de befinner sig på fältet.

I drygt 30 år har vi på SDF hjälpt service- och installationsföretag med de rätta digitala verktygen. Du slipper ha olika program, för olika uppgifter, då vår mjukvara är utvecklad, med tekniker, för tekniker. Gemensamt för alla våra verktyg och inte bara tidrapportering, är att de är enkla att använda sig av, sparar tid ute på fältet och ger bättre ekonomi per projekt.

Vad får du för effektiviserade möjligheter av att använda verktyget för tidrapportering?
Du får ett komplett digitalt stöd, som sparar tid och är lätt att använda!

Det skapas mångsidiga lösningar när du använder tidrapportering, då programmet är uppbyggt för att passa flera olika enheter. Vill du exempelvis byta till en surfplatta och arbeta vidare går det utmärkt. Du behöver inte gå in via app utan programmet finns att ladda ner i vilken enhet du vill.

Du har de allra viktigaste funktionerna direkt i din mobil. Du kan på så sätt hålla koll och få en översikt på pågående arbeten. Det ger även chansen att se och hämta in arbeten som inte ännu tilldelats. Med tidrapportering sparar du inte bara tid, utan du kan effektivt följa dina projekt, från start till slut och se tydligt vart varje enskilt projekt befinner sig.

Håll koll på arbetad tid! Du kan stämpla in all tidrapportering i debiteringstid och intern tid. Allting skickas sedan vidare till lönesystemet som registrerar informationen. Förenkla din tidrapportering.

Vem vill inte kunna ha möjlighet att se vad som blivit utfört hos en specifik kund, vad som ska utföras, samt vilken status arbetet har? Med tidrapportering kan du se alla detaljer. Vill du även se vad värdet på en reservdel kan vara, hittar du den informationen här.

En problemlösande funktion som du får med tidrapportering är att du kan koppla ihop din körjournal direkt med arbetsordern. Du skriver bara in din mätarställning när du är färdig och har stannat bilen.

I SDF Online kan du koppla din arbetsorder till projekt med PL-nummer. Du har möjlighet att lägga upp UE med anställda i samma projekt.
Vid en kontroll kan du simpelt plocka ut all information du behöver och underlag i XLM-format eller som PDF-fil.*
Mer information om vårt program för projekt här.

Boka en kostnadsfri demo

Vi på SDF har en tydlig filosofi. Vi skapar bra arbetsverktyg som ska anpassas för dig, inte tvärtom. Detta har vi med oss i allt vi gör. Till exempel behöver du inte olika appar eller program när du använder våra tjänster. Du hittar det du behöver i mobilen, datorn eller på surfplattan. Allt anpassat efter vad du behöver arbeta med för stunden. Med tidrapportering direkt på en arbetsorder förenklar du din arbetsdag.

Svensk Dataförvaltning AB bildades 1989. Flera av våra kundrelationer sträcker sig så långt som 30 år tillbaka. Kontinuiteten är oerhört viktig för oss. Långsiktigheten innebär att vi kan förstå våra kunder på djupet och alltid anpassa oss efter deras behov. Du kan hitta mer information om oss på SDF och läsa om vårt sätt att arbeta under fliken Filosofi.
Vill du dessutom veta mer om vad andra kunder tycker kan du läsa om det Kundröster.